Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Φώτιος Δ. Παλαμιδάκης

Φώτιος Δ. Παλαμιδάκης

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1981 στην Αθήνα, όπου και κατοικώ. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου και πέτυχα την εισαγωγή μου στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Το 2007 ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου (Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS). Το 2015 περάτωσα τον κύκλο των Μεταπτυχιακών Σπουδών μου (Msc) στην Βιολογία Στόματος με Κλινική Ειδίκευση στην Ενδοδοντία (Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ). Υπήρξα επί 12 έτη επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ενώ έχω συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών και πανελληνίων συνεδρίων είτε ως προσκεκλημένος ομιλητής είτε διαμέσου παρουσίασης επιστημονικών εργασιών. Το ερευνητικό μου έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις εργασιών σε διεθνή κι ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Διατηρώ Οδοντιατρική Κλινική με αντικείμενο άσκησης την Ενδοδοντία στην Αθήνα.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

21

Σεπτεμβρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

21

Σεπτεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.