Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Prof. Pissiotis Argirios

Καθηγητής Αργύρης Λ. Πισιώτης

Καθηγητής Οδοντικής και Ανωτέρας Προσθετικής του Εργαστηρίου Προσθετικής του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Prof. Pissiotis Argirios

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Αργύρης Λ. Πισιώτης είναι καθηγητής της Οδοντικής και Ανωτέρας Προσθετικής του Εργαστηρίου Προσθετικής του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσθετική και Master in Science στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστόνης στις Η.Π.Α..

Είναι Associate Editor στο περιοδικό International Journal of Prosthodontics από το 2004 μέχρι σήμερα. Είναι Πρόεδρος της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρείας (BaSS) (2017-2019) και Πρόεδρος του European Section του International College of Dentists (ICD) (2018-2019). Από το 2013 είναι μέλος της Επιτροπής Αναγνώρισης της ειδικότητας της Προσθετικής της European Prosthodontic Association (EPASC) και από το 2015 είναι Γραμματέας της παραπάνω Επιτροπής. Από το 2016 είναι Εξωτερικός Αξιολογητής στο εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Fixed and Removable Prosthodontics» του Πανεπιστημίου Kings College του Λονδίνου Μεγ. Βρετανίας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το