Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

28

Νοεμβρίου

2019

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

28

Νοεμβρίου

2019

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Χειρουργική Αντιμετώπιση Έγκλειστων Δοντιών

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

28

Νοεμβρίου

,

2019

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

Σύντομη Περίληψη:
Τα έγκλειστα δόντια αποτελούν μία από τις συνηθέστερες αιτίες τέλεσης χειρουργικών επεμβάσεων στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη. Ο βασικός σκοπός του webinar είναι η εξοικείωση των γενικών οδοντιάτρων με τις βασικές αρχές της χειρουργικής των εγκλείστων δοντιών. Γίνεται αναφορά στην ανατομία της περιοχής ενδιαφέροντος, στον τρόπο εκτίμησης της χειρουργικής δυσκολίας ενός εγκλείστου, ενώ παρουσιάζονται και βιβλιογραφικές αναφορές σχετικά με συχνούς προβληματισμούς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, παρουσιάζονται αρκετά κλινικά περιστατικά μέσω των οποίων δίνονται κλινικά tips για όσους ασχολούνται με τέτοιου είδους περιστατικά στο ιατρείο τους. Τέλος, γίνεται αναφορά διεγχειρητικών και μετεγχειρητικών επιπλοκών και τρόποι αποφυγής τους.

Με ποιον τρόπο λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Webinar;
Πιστοποιητικό παρακολούθησης για Webinars με διοργανωτή το Ινστιτούτο Μέριμνα λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο μέχρι 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του online σεμιναρίου. To e-mail αποστολής είναι αυτό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο σεμινάριο.</span

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
kouramas-dimitrios
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.