Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Τι είναι τα Webinars;

Το Webinar είναι ένα σεμινάριο το οποίο πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω του Internet! Μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο e-learning.
Είναι κάτι παρόμοιο, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες συνδέονται σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα και από εκεί παρακολουθούν μέσω του υπολογιστή τους το σεμινάριο.
Στο δικό μας Webinar θα μπορείτε να παρακολουθείτε το σεμινάριο όπως ακριβώς πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο. Θα μπορείτε να παραθέσετε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας , πάντα μέσα από την συσκευή παρακολούθησης (desctop, laptop, κινητό).

Οι συμμετέχοντες, όταν τους παρέχεται η δυνατότητα από τον παρουσιαστή, μπορούν:
• να επικοινωνούν μέσω ακουστικών – μικροφώνου και κάμερας,
• να πληκτρολογούν ερωτήσεις προς τους ομιλητές.
• να απαντούν σε ερωτηματολόγια ή δημοσκοπήσεις κατά την διάρκεια της παρουσίασης και να βλέπουν τα αποτελέσματα όλων όσων έχουν απαντήσει.

Πως θα παρακολουθήσετε ένα Webinar?

Επιλέξτε το webinar, πραγματοποιήστε εγγραφή και κατά τη προγραμματισμένη ημερομηνία ακολουθήστε τον σύνδεσμο παρακολούθησης, που θα σταλεί στο e-mail σας. Είστε έτοιμοι να παρακολουθήστε το διαδραστικό online σεμινάριο.

Tο webinars.edu.gr είναι ο διαδυκτιακός τόπος του Ινστιτούτου Μέριμνα που ασχολείται αποκλειστικά με τα οδοντιατρικά σεμινάρια μέσω ίντερνετ, ή αλλιώς webinars. Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια . Επιπλέον αναδεικνύει ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο που διατίθενται στο ίντερνετ, ώστε να είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο. Σας συνιστούμε να εγγραφείτε με τα πραγματικά σας στοιχεία στους καταλόγους μας, για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες καταχωρήσεις μας. Δεν μένουμε μόνο στην αναπαραγωγή της γνώσης από το εξωτερικό, αλλά θέλουμε να δώσουμε βήμα σε όποιον Έλληνα Οδοντίατρο θέλει να μεταδώσει τις γνώσεις του ή να αναδείξει τα κλινικά περιστατικά του, στους συναδέλφους του, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ειδικότητας. Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια και να ωφεληθείτε έμπρακτα στην καθημερινότητα σας.
Έχετε Ερωτήσεις?

Για οποιοδήποτε σχόλιο, παρατήρηση, υπόδειξη είμαστε στη διάθεση σας.

Ινστιτούτο Μέριμνα
Λ.Βουλιαγμένης 272Α, Αγιος Δημήτριος,
Αθήνα Τ.Κ.: 173 43

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 97 34000
Email: imerimna@otenet.gr
info@merimnaseminars.gr