Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δρ. Εμμανουήλ Τζανακάκης

Δρ. Εμμανουήλ Τζανακάκης

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δρ. Εμμανουήλ Τζανακάκης είναι Οδοντίατρος-Προσθετολόγος απόφοιτος Οδοντιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ το 2002. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσθετική του ΕΚΠΑ και συνέχισε με εκπόνηση διδακτορικής διατριβής το 2016. Είναι υπότροφος ΙΚΥ για μεταδιδακτορική έρευνα και συμμετείχε σε μεταδιδακτορική έρευνα σε συνεργασία με το ΑΠΘ. Συνεργάτης στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση Προσθετικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής. Έχει δημοσιεύσει 16 εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και είναι κριτής σε 3 διεθνή οδοντιατρικά περιοδικά. Διατηρεί ιδιωτικό Οδοντιατρείο από το 2007.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

13

Απριλίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

13

Απριλίου

2022

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.