Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

13

Απριλίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

13

Απριλίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Αισθητική αποκατάσταση της φθαρμένης οδοντοφυΐας

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

13

Απριλίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η αποκατάσταση των φθαρμένων ,απο βρυγμό και απο οξέα ,δοντιών παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες . Η έλλειψη μεσοφραγματικού χώρου, η μειωμένη ποσότητα οδοντικής ουσίας για συγκόλληση και η αντοχή των ολοκεραμικών αποκαταστάσεων είναι παράμετροι που πρέπει να υπολογιστούν για μια προβλέψιμη και μακροχρόνια αποκατάσταση.


Θα παρουσιαστεί ένα πρωτόκολλο εργασίας απο την διάγνωση έως την συγκόλληση που έχει καλά αποτελέσματα και βασίζεται σε τεκμηριωμένες αρχές. Η αλληλεπίδραση της Σύγκλεισης και της Αισθητικής θα αναλυθούν έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί τον ασθενή και τον κλινικό!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
krombas 400X400
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.