Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Οδηγός Παρακολούθησης Webinar

Ποια είναι τα Βήματα για να παρακολουθήσετε ένα Webinar;

Η διαδικασία που απαιτείται είναι απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα.

1. Εγγραφή στο Webinar

Επιλέγετε το webinar που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε , ακολουθείτε τον σύνδεσμο εγγραφής και συμπληρώνεται τα στοιχεία σας. Τα στοιχεία σας είναι απαραίτητα για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο και πρέπει να είναι τα ακριβή,
λόγω της αυτούσιας χρήσης τους στην έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης ,
με ή χωρίς πιστοποιούμενες CPD ώρες. Πατώντας «Εγγραφή» κλείνεται για εσάς μία θέση στο Online Σεμινάριο και όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστέλλονται στο E-mail που δηλώσατε.

2. Σύνδεσμος Παρακολούθησης

Μετά την εγγραφή σας, όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστέλλονται στο E-mail που δηλώσατε. Το Email περιλαμβάνει πληροφορίες για το σεμινάριο, την ακριβή ημέρα και ώρα διεξαγωγής καθώς και τον Σύνδεσμο Παρακολούθησης – Join Webinar. Αν έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν κάποιο webinar, απλά ακολουθείτε τον σύνδεσμο και συμμετέχετε στο σεμινάριο, αλλιώς κάνετε εγκατάσταση στο software που σας εμφανίζεται και συνεχίζεται στην παρακολούθηση του σεμιναρίου.

3. Υπενθύμιση Σεμιναρίου

Μέχρι την έναρξη του webinar θα σας αποστείλουμε 3 email υπενθύμισης. Το πρώτο
1 εβδομάδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, το δεύτερο 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή
και το τρίτο 1 ώρα πριν ξεκινήσει.

4. Παρακολούθηση Webinar

Κατά την διάρκεια του webinar έχετε την δυνατότητα για μηνύματα και ερωτήσεις προς τους ομιλητές του σεμιναρίου, μέσω ομιλίας ή κειμένου καθώς και ζωντανής προβολής σας, αν το επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας την κάμερα του υπολογιστή σας.

Για την καλύτερη παρακολούθηση συστήνουμε σύνδεση με το διαδίκτυο ADSL με ταχύτητα τουλάχιστον 4Mbps και χρήση ακουστικών , χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση και χωρίς αυτά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Webinar από οποιαδήποτε συσκευή (Desktop, Laptop, Tablet, Κινητό). Ακολουθώντας τον «Σύνδεσμο Παρακολούθησης» θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την Δωρεάν Εφαρμογή ανάλογα με την συσκευής σας.

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα ή το application αλλά και να βρείτε σχετικές πληροφορίες σχετικά με την συμβατότητα του συστήματός σας παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο : Software Παρακολούθησης

Θέλετε επιπλέον Βοήθεια?

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αν επιθυμείτε να σας βοηθήσουμε Βήμα προς Βήμα παρακαλώ καλέστε μας στο 2109734000

Έχετε Ερωτήσεις?