Συχνές Ερωτήσεις

Όχι δεν υπάρχει κανένα κόστος. Τα οδοντιατρικά Webinar του Ινστιτούτου Μέριμνα είναι Δωρεάν. Για την χρήση του ιστότοπου (webinars.edu.gr) σε όλα τα επίπεδα χρήσης (παρακολούθηση live webinar, εγγραφή και ανάγνωση ολικού περιεχομένου) δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Για τον λόγo αυτό ποτέ δεν θα σας ζητηθεί από τον ιστότοπο να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία χρέωσης.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης για Webinars με διοργανωτή το Ινστιτούτο Μέριμνα λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο μέχρι 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του online σεμιναρίου. To e-mail αποστολής είναι αυτό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο σεμινάριο. Για Πιστοποιητικό με Μόρια Επαγγελµατικής Επιµόρφωσης Οδοντιάτρων (Μ.Ε.Ε.Ο) από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων η διαδικασία είναι η εξής: Η Διοργανώτρια Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε.
Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη για την διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων έκθεσης και αναπαραγωγής του περιεχομένου των δημοσιεύσεων, όπως προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο.
Το Online Σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιαδήποτε συσκευή Desktop, Laptop, Tablet ή κινητό.
Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο δικτυακός τόπος ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Το webinars.edu.gr του Ινστιτούτου Μέριμνα διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης.
Αν κατά την διάρκεια παρακολούθησης του webinar δεν έχετε ήχο και εικόνα πρέπει να ελέγξετε την σύνδεσή σας στο internet, η οποία χρειάζεται να είναι τουλάχιστον 2Mbps ή να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή του webinar.
Η επαναπροβολή του webinar είναι διαθέσιμη μέχρι και 15 ημέρες μετά την ζωντανή μετάδοσή του και σας αποστέλλεται email με τον σύνδεσμο παρακολούθησης. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου η επαναπροβολή είναι διαθέσιμη μέσω του ιστότοπού μας εφόσον υπάρχει η σύμφωνη αποδοχή από τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου.

Θέλετε επιπλέον Βοήθεια?

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αν επιθυμείτε να σας βοηθήσουμε Βήμα προς Βήμα παρακαλώ καλέστε μας στο 2109734000
Έχετε Ερωτήσεις?
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κε.Δι.Βι.Μ.1. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.

Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθεί ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.