ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει κάποιο χρηματικό κόστος για την χρήση του ιστότοπου;
Για την χρήση του ιστότοπου (webinars.edu.gr) σε όλα τα επίπεδα χρήσης (παρακολούθηση live webinar, εγγραφή και ανάγνωση ολικού περιεχομένου) δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Για τον λόγo αυτό ποτέ δεν θα σας ζητηθεί από τον ιστότοπο να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία χρέωσης.

Γιατί χρειάζεται η εγγραφή μου στον ιστότοπο;
Η εγγραφή σας στον ιστότοπο είναι απαραίτητη για την διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων έκθεσης και αναπαραγωγής του περιεχομένου των δημοσιεύσεων, όπως προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο.

Με ποιον τρόπο λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Webinar;
Το πιστοποιητικό παρακολούθησης λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο μέχρι 1 μήνα μετά την ολοκλήρωση του online σεμιναρίου. To e-mail αποστολής είναι αυτό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Από ποιες συσκευές έχω την δυνατότητα να παρακολουθήσω ένα live Webinar;
Το Online Σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιαδήποτε συσκευή Desktop, Laptop, Tablet ή κινητό.

Τα προσωπικά μου στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν ή βρεθούν σε διάθεση τρίτων;
Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο δικτυακός τόπος ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Το webinars.edu.gr του Ινστιτούτου Μέριμνα διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια του Webinar δεν έχω ήχο ή εικόνα. Γιατί;
Αν κατά την διάρκεια παρακολούθησης του webinar δεν έχετε ήχο και εικόνα πρέπει να ελέγξετε την σύνδεσή σας στο internet, η οποία χρειάζεται να είναι τουλάχιστον 2Mbps ή να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή του webinar.

Δεν παρακολούθησα την live μετάδοση του webinar, έχω την δυνατότητα να το παρακολουθήσω τώρα;
Η επαναπροβολή του webinar είναι διαθέσιμη μέχρι και 15 ημέρες μετά την ζωντανή μετάδοσή του και σας αποστέλλεται email με τον σύνδεσμο παρακολούθησης. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου η επαναπροβολή είναι διαθέσιμη μέσω του ιστότοπού μας εφόσον υπάρχει η σύμφωνη αποδοχή από τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου.