Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

10

Ιουλίου

2019

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

10

Ιουλίου

2019

Ολοκληρώθηκε

Burnout- Εργασιακή Εξουθένωση σε φυσικό, συναισθηματικό ή/και νοητικό-πνευματικό επίπεδο

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

10

Ιουλίου

,

2019

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

Περίληψη:
Στην καθημερινή ζωή μας εργαζόμαστε και φροντίζουμε και υποστηρίζουμε τους ασθενείς μας, την οικογένειά μας και τους κοντινούς μας ανθρώπους και τον εαυτό μας. Οι ρόλοι αυτοί δεν είναι για όλους μας όμοιοι και εναλλάσσονται ως προτεραιότητες ανάλογα με τις ανάγκες και τις κατευθύνσεις μας στην ζωή, τους εκάστοτε στόχους μας και την εκπλήρωση των οραμάτων και σχεδίων μας. Με τον τρόπο που διαφοροποιούμαστε ως προς αυτούς και βάζουμε συνεχώς νέες προτεραιότητες, επιδρούμε καθοριστικά στην φυσική, συναισθηματική και νοητική-πνευματική υγεία μας. Η υπερβολική θέρμη για φροντίδα προς όλους τους άλλους και ύστερα-εάν και εφόσον υπάρχουν αποθέματα ενέργειας- του εαυτού μας πολλές φορές μας οδηγεί σε υπερβολικές και επιβαρυμένες καταστάσεις με σταθερά δυσμενή επίδραση σε όλα τα επίπεδα της υγείας μας. Αυτή η εργασιακή, συνήθως, εξουθένωση και εξάντληση αποκτά σημαντικές και κρίσιμες διαστάσεις και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
niotis
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.