Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

06

Οκτωβρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

06

Οκτωβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Αναγνώριση και αποφυγή λαθών κατά την αναλογική και ψηφιακή αποτύπωση

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

06

Οκτωβρίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η πλειοψηφία των αποτυπωμάτων που φτάνουν στα οδοντοτεχνικά εργαστήρια παρουσιάζουν λάθη, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα των τελικών αποκαταστάσεων.
Είναι απαραίτητο ο κάθε οδοντίατρος να ξέρει να “διαβάζει” το τελικό αποτύπωμα και να αξιολογεί την αρτιότητά του. Είναι όμως εξίσου σημαντικό να μπορεί να αναγνωρίσει τις αιτίες μιας αποτυχίας. Τα περισσότερα λάθη γίνονται, προφανώς, κατά τη φάση της αποτύπωσης. Εξίσου όμως σημαντικά σφάλματα γίνονται πριν και μετά την καθεαυτή διαδικασία. Τα πρώτα αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό το ρίσκο αστοχίας, ενώ τα τελευταία μπορεί να οδηγήσουν σε παραμορφωμένες αποκαταστάσεις.
Τα πιο συνηθισμένα λάθη επηρεάζουν εξίσου την αναλογική και την ψηφιακή μέθοδο. Η ενδοστοματική σάρωση, σε σχέση με τη χρήση υλικών, παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, δυσκολίες αλλά προσφέρει και διευκολύνσεις. Είναι σίγουρα ένα εργαλείο που θα εκτοπίσει σε μεγάλο βαθμό τα συμβατικά αποτυπώματα.
Στόχος του webinar είναι να ταυτοποιηθούν τα πιο κοινά προβλήματα κατά την αποτύπωση και να αναλυθούν οι τρόποι αποφυγής τους.

Υποστηρικτές

Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης ΣΟΘ 3Μ

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.