Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νικόλαος Νιώτης

Coach & Management Consultant

niotis

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Νιώτης είναι Business Coach και Management Consultant συνδυάζοντας την εμπειρία του από τους δύο μεγάλους αυτούς άξονες επιχειρηματικής δράσης, ανάπτυξης και σχεδιασμού.
Με 20+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Management σε πολυεθνικές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις λειτούργησε με εστίαση στην ολοκλήρωση και εκτέλεση projects, ανάπτυξη και ενδυνάμωση στελεχών, βελτιστοποίηση και ανάδειξη δεξιοτήτων ανθρωπίνων ομάδων, ανάπτυξη και ενδυνάμωση ομαδικού κλίματος και συνεργασίας και διαχείριση-συντονισμό διαπραγματεύσεων κάθε επιπέδου.
Αξιοποιώντας την εμπειρία του στο Management, ολοκλήρωσε μέχρι σήμερα δύο πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Coaching. Από το 2013 είναι κάτοχος του Advanced Diploma Personal and Executive Coaching του Kingstown College-Positivity Coaching, εκπαίδευση πιστοποιημένη κατά ICF και EMCC. Τον Ιούλιο του 2020 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του ως Jungian Coach στο Jungian Coaching School , πιστοποιημένη κατά ICF.
Το τρίπτυχο λειτουργίας και δράσης του, συνίσταται στην διαρκή και πολυεπίπεδη εκπαίδευσή του, τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό του σε όλο το φάσμα της ζωής και στον αρμονικό και ισορροπημένο συνδυασμό των δύο διαφορετικών ρόλων Coach και Manager.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

17

Μαρτίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

17

Μαρτίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

10

Ιουλίου

2019

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

10

Ιουλίου

2019

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.