Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

08

Ιουλίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

08

Ιουλίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Being Impressed: Η προβλεψιμότητα στην αποτύπωση

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

08

Ιουλίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η προβλεψιμότητα (predictability) είναι σημαντική προϋπόθεση για την αποκατάσταση της αισθητικής των προσθετικών εργασιών. Μέσω της έννοιας του TIP – Transfer Information Predictably (Mεταφορά πληροφοριών με προβλέψιμο τρόπο), η προβλεψιμότητα καθίσταται απαραίτητη για οποιαδήποτε διαδικασία αποκατάστασης. Η αποτύπωση αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό στην προσθετική ροή εργασίας. Η ακρίβεια στην αποτύπωση είναι το αποτέλεσμα του χειρισμού των ιστών, της επιλογής των κατάλληλων υλικών και της σωστής τεχνικής. Στο webinar αυτό θα παρουσιαστούν όλα τα στάδια της διαδικασίας αποτύπωσης για ακίνητες, κινητές και επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Θα δοθεί έμφαση στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού (εργαλεία τοποθέτησης νήματος, δισκάρια, συσκευές ανάμειξης ) και στην επιλογή του κατάλληλου αποτυπωτικού υλικού. Οι τεχνικές θα παρουσιαστούν με την βοήθεια video και θα χρησιμοποιηθούν διαδραστικές ερωτήσεις.
Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα της αποτύπωσης. Επιτρέπει την λήψη αποτυπωμάτων ακριβείας, καθώς και την ψηφιοποίηση εκμαγείων για την κατασκευή έμμεσων συντηρητικών αλλά και εκτεταμένων αποκαταστάσεων. Στο webinar αυτό θα παρουσιαστούν τεχνικές κατασκευής ενθέτων, επενθέτων και endocrowns, με ψηφιακά μέσα καθώς και ο συνδυασμός της αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση του webinar θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στην:
1. Επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού για αποτύπωση
2. Επιλογή και χρήση των κατάλληλων υλικών αποτύπωσης
3. Επιλογή της κατάλληλης τεχνικής αποτύπωσης (αναλογικής ή ψηφιακής)

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.